Neuvonantopalvelut

Transaktioneuvonanto ja kiinteistökaupat

Capital Markets –yksikkömme tarjoaa asiantuntevaa neuvonantoa kaupallisissa transaktioissa. Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja ja strategista konsultointia asiakkaille, jotka haluavat ostaa tai myydä kiinteistöjä.

Neuvomme asiakkaitamme myynti- ja ostotransaktioissa. Pitkä kokemus ja kattava markkinatieto yhdistettynä huolelliseen analyysiin tuottaa parhaan markkina-arvon ja parhaat tulokset.

Kansainvälinen yhteistyömme ulottuu ympäri maailmaa. Maailmanlaajuinen verkostomme löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme eduksi.

Riippumatta siitä, vaatiiko investointistrategianne ostoa, myyntiä tai rahoitusta, me tarjoamme ratkaisuja, jotka maksimoivat arvoa ja tuottoa.

Palvelemme

Yksityisiä ja Institutionaalisia sijoittajia, Omistajia, Kiinteistökehittäjiä ja Rahastoja.

Toimimme suomessa

suurimpien kotimaisten sijoittajien ja Suomessa aktiivisesti toimivien ulkomaalaisten sijoittajien kanssa. Transaktiopalvelut toimivat yksittäisten kohteiden kaupoista, toimistoista ja kauppakeskuksista, hotelleihin, hoiva- ja asuinkiinteistöihin sekä teollisuus- ja logistiikkakiinteistöihin.

Verkostomme

Koostuu laajasta joukosta globaaleja asiantuntijoita, joilla on suora yhteys päätöksentekijöihin ympäri maailmaa.

Vuokraus ja vuokralaisedustus

Vuokraus.

Edustamme merkittävimpiä liikekiinteistöjen omistajia ja palvelemme heitä aktiivisesti etsimällä sopivia vuokralaisia vapaisiin toimitiloihin yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelumme on vuokralaisille maksutonta.

Vuokralaisedustus.

Liiketoiminnan tarpeisiin sopivat tilat ja paras mahdollinen vuokrasopimus

​​​​​​​​​​​Toimimme tilan vuokraajan neuvonantajana uusien tilojen haussa tai nykyisten sopimusten uudelleenneuvotteluissa. 

Palvelu sisältää mm. tarvekartoituksen, liiketoiminnan tarpeita vastaavien vaihtoehtojen kartoituksen, vuokranantajien kilpailuttamisen, vaihtoehtojen laadulliset ja taloudelliset vertailuanalyysit, kohdekatselmukset, valintasuositukset ja sopimusneuvottelut. Vastaamme koko prosessin läpiviennistä sovitussa aikataulussa. 

Kokemuksemme, syvällisen markkinatiedon ja vuokrasopimuskäytäntöjen tuntemuksen ansiosta neuvottelemme asiakkaallemme parhaan mahdollisen vuokrasopimuksen.

Kiinteistökehitys

Autamme Teitä luomaan menestyviä kiinteistökehitysprojekteja. 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Niin kehittyneillä kuin kehittyvilläkin markkinoilla, sekä suunnitelluissa että käynnissä olevissa kehitysprojekteissa, työskentelemme julkisten ja yksityisten kiinteistökehittäjien, viranomaisten, sijoittajien ja maanomistajien kanssa luodaksemme lisäarvoa asiakkaillemme. Ymmärrämme ja tunnemme jokaisen vaiheen sijoitus- ja kehitysprosessissa, ja turvaamme etujanne auttamalla Teitä tekemään parhaita päätöksiä.

Neuvonantajamme tekevät kannattavuuslaskelmia ja markkina-analyyseja löytääksemme teille oikean tasapainon riskin, tuoton ja vaihtoehtojen välillä. Otamme huomioon markkinaolosuhteet, paikallisen sääntelyn ja rahoitusvaihtoehdot auttaessamme teitä valitsemaan parhaan hankemuodon, ajoituksen ja kohderyhmän kehitysprojektillenne. 

Hyödynnämme globaalia asiantuntijaverkostoamme keräämällä kokemuksia menestyksekkäistä projekteista eri kaupungeista ja maista – näin varmistamme, että suosituksemme ovat parhaiden markkinakäytäntöjen mukaisia ja käytännössä toimivia.